R-Kiosk selgitab: miks on kolmnurkvõileiva maasuitsusingis vaid 16 protsenti liha?

 (34)

R-Kiosk selgitab: miks on kolmnurkvõileiva maasuitsusingis vaid 16 protsenti liha?
Foto: Lugeja pilt

Delfi toimetusele saatis lugeja fotod R-Kioskist ostetud kolmnurkvõileivast maasuitsusingiga, mille peategelases on lihasisaldus vaid 16 protsenti.

„R-Kioskis müüakse maasuitsusingi võileiba, kus maasuitsusingi koostises on ainult 16% sealiha ja ülejäänu on mingi muu sodi," pani foto saatnud lugeja imeks.

Selgitab R-kioski tootejuht Riho Aunroos.

Valisime R-kioski võileiva vahele just Saaremaa Lihatööstuse toodangu, kuna neil on oma seakasvatus ja kasutavad Eestimaist toorainet. Lisaks kasutavad nad ehtsat lepalaastu oma suitsuahjudes ehk R-kioski võileiva vahel oleva singi suitsumaitse pole süstitud ega pritsitud vaid päris ehe ja õige.

Sellist maasuitsusinki toodetakse vaid eritellimusel R-Kioski jaoks ja 100 grammi toote valmistamiseks kulub 129 grammi liha.

Vastavalt pakendiseadusele ei ole pakendil toodud mitte singis oleva liha osakaal, sest sink ongi 100% liha, vaid liha osakaal kogu võileivest. Samuti ei tohi liha hulka arvata seasingi rasvasemat osa, samas on iga hea suitusingi küljes ka killuke pekki.

Oleme oma toodete koostiste osas väga valivad, et tagada kvaliteet. Näiteks on meie hot-dogi vorstis lihasisaldus kuni 89% ja olime ühed esimesed, kes tõid tagasi ausse päris võiga tehtud pirukad ja saiakesed. Viimasel ajal oleme oma sortimenti täiendanud ka näiteks Joel Ostrati ülimalt maitsvate ja kvaliteetsete salatitega.

R-kioski maasuitsusingiga võileib on üks meie müüdavamatest toodetest ja ilmselt peitub selle toote edu võti just kvaliteetses maasuitsusingis, mida võileiva vahel pakume.

Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

FORTE TOP

Viimased uudised