TEEME ISE: Poekohukese koduses versioonis on vähem "keemiat", hind madalam ja maitse ehtsam

 (81)

Delfi Kasuliku saates "Teeme ise" uurime järele, kui palju mõistlikum ja odavam on populaarseid tooteid järele teha. Neljandas osas kasutame tuntud, poest saadaval oleva kohukese komponente ning teeme selle ise järele.

Poekohukese koostisosade nimekiri on üsna kirju. Kohupiim 66%, glasuur 18% [taimne rasv, täielikult hüdrogeenitud taimne rasv, suhkur, kakaopulber, kakaomass, emulgaator (sojaletsitiin), vanilliin], suhkur, vanilliin.

Meie lasime oma versiooni tegemiseks käiku vanillikohupiima, milles sisaldub rasvata kohupiim, suhkur, želatiin, vanilliin. Sellele lisasime võid ning segasime hoolega läbi.

Võid kasutasime ka kahe šokolaadi sulatamiseks. Sulašokolaadi läks mõru- ja piimašokolaad ja või.

Vormid, mille tegemise õpetust näeb videos, täitsime kõigepealt natukese sulašokolaadiga, seejärel vanilli kohupiima ja või seguga ning kõige lõpuks sai ka kohukese põhi šokolaadikihi alla.

Vaata lähemalt videost, kumb kohuke tuli odavam ning kuidas kirjeldab selle maitset pagariäri klienditeenindaja Katrin Puustusmaa.

Selge on aga see, et kodune kohuke sisaldab vähem komponente ning maitseb paremini.

Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
hint.mobile.error_no_name
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

FORTE TOP

Viimased uudised