Poekohukese koostisosade nimekiri on üsna kirju. Kohupiim 66%, glasuur 18% [taimne rasv, täielikult hüdrogeenitud taimne rasv, suhkur, kakaopulber, kakaomass, emulgaator (sojaletsitiin), vanilliin], suhkur, vanilliin.

Meie lasime oma versiooni tegemiseks käiku vanillikohupiima, milles sisaldub rasvata kohupiim, suhkur, želatiin, vanilliin. Sellele lisasime võid ning segasime hoolega läbi.

Võid kasutasime ka kahe šokolaadi sulatamiseks. Sulašokolaadi läks mõru- ja piimašokolaad ja või.

Vormid, mille tegemise õpetust näeb videos, täitsime kõigepealt natukese sulašokolaadiga, seejärel vanilli kohupiima ja või seguga ning kõige lõpuks sai ka kohukese põhi šokolaadikihi alla.

Vaata lähemalt videost, kumb kohuke tuli odavam ning kuidas kirjeldab selle maitset pagariäri klienditeenindaja Katrin Puustusmaa.

Selge on aga see, et kodune kohuke sisaldab vähem komponente ning maitseb paremini.