Balbiino tõi poelettidele käsitöökaramelliga koorejäätise



Balbiino karamellijäätis
Balbiino karamellijäätisTootefoto / Balbiino

Kodumaine jäätisetootja Balbiino tõi müügile käsitöökaramelliga koorejäätise vahvlitopsis ja liitrises perepakendis. Balbiino hakkas tarbijate ettepanekul taas üle seitsme aasta ise karamelli valmistama.

„Käsitsi valmistatud koostisaineid hindavad nii toiduainetööstus kui ka kliendid üha kõrgemalt. Samuti on meie kliendid juba mõnda aega küsinud vana head karamellijäätist ja seetõttu taasalustasime Balbiinos käsitöö karamelli valmistamise. Karamell valmib suhkrust ja koorest, mida kuumutame seni, kuni tekib karamellile omane värvus ning kergelt mõrkjas maitse,“ ütles Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

Jäätisemeistri pilgu all valmib õrnal tulel keetes, segades ja maitset kontrollides korraga 300-500 kg karamelli, milest valmib ligikaudu 16 000 karamellikoorejäätist vahvlitopsis.

„Kuigi karamelli valmistamismeetod ja retsept on meil alati sama, on käsitööna valmiva karamelli maitsenüansid eripartiides õrnalt erinevad. Kusjuures, aastate eest loobutigi ise karamelli valmistamisest selle pisut varieeruva maitse tõttu, nüüd on aga käsitöö muutlikud maitsevarjundid varasemast enam au sees. Karamellikarva pakendis vahvlitopsis on karamelljäätist suviseks jahutuseks täpselt paras ports ning seltskonnaga nautimiseks on Balbiino valikus ka üheliitrine karamellikoorejäätis iirisetäidisega,“ selgitas Enel Kolk.

Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
hint.mobile.error_no_name
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

FORTE TOP

Viimased uudised