Eesti esimesed gluteenivaba paneeringuga lihatooted jõudsid poodidesse

 (7)

Eesti esimesed gluteenivaba paneeringuga lihatooted jõudsid poodidesse
Foto: Rannarootsi

Hiljuti on poelettidele jõudnud uued gluteenivabad tooted Rannarootsi Lihatööstuselt. Rannarootsi on esimene Eesti lihatööstus, kes toob turule paneeritud gluteenivaba lihatoote.

Gluteenivabad ja kiiresti valmistatavad minutipihv seavälisfileest ning hakk-kotletid paneeringuga sobivad hästi gluteenitalumatusega inimestele. Uudistooted on mõeldud ka kõigile lihasõpradele, kes soovivad vähendada gluteeni hulka oma igapäevases menüüs.

Gluteen on teraviljavalk, mida leidub näiteks nisujahutoodetes (sai, leib, pasta, küpsetised jne). Gluteeni on raske seedida ning seetõttu esineb paljudel inimestel gluteenitalumatus. Rohkearvuliselt on ka neid, kes üha enam jälgivad oma toitumist ning eelistavad hoiduda gluteeni sisaldavatest toiduainetest, kuna leitakse, et need võivad aidata kaasa rasvumisele, diabeedile ja südamehaiguste tekkele.

Paneeritud minutipihv seavälisfileest ja hakk-kotletid planeeringuga sobivad hästi kiireks ja maitsvaks lõuna- või õhtusöögiks kogu perele.

Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
hint.mobile.error_no_name
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

FORTE TOP

Viimased uudised