Kiirelt valmis: Ahjukarbis kanaroogade valik täienes



Kiirelt valmis: Ahjukarbis kanaroogade valik täienes
Foto on illustreerivFoto: Vallo Kruuser

Tallegg valmistas sügis-talvisel hooajal uued erimaitsetega ahjukarbid: ahjukintsud barbecue-marinaadis, ahjupoolkoivad läätsede ja meega ning ahjutiivad datlisiirupi-balsamico kastmes.

Talleggi turundusjuhi Triin Kõrgmaa sõnul laiendab ettevõte ahjukarbis valmistatavate kanaroogade segmenti oma toodangus, kuna maitsestatud ja lihtsalt valmivate linnuliha toodete tarbimine on Eestis kasvutrendis. Samuti on tegemist heade alternatiivsete valikutega Talleggi ahjukanade austajatele.
 
"Ahjukarbis liha valmistamiseks kulub kõigest tunnike ning tarbija saab valida erinevate broileritükkide hulgast just oma lemmiku - valikus on kintsud, poolkoivad ja tiivad," ütles Kõrgmaa. Talleggi uued erimaitsetega broileritükid on pakendatud spetsiaalselt küpsetamiseks sobivasse karpi. Karbilt tuleb vaid eemaldada kartongümbris, teha karpi ümbritsevasse kilesse noa või kahvliga mõned augud ning asetada see tunnikeseks 180C juurde küpsema.
 
Ahjukarpide lisandumine Talleggi sortimenti aitab Kõrgmaa sõnul veelgi laiendada üha populaarsemaks muutuva kanaliha valikut poelettidel. Tema hinnangul otsib Eesti tarbija just lihtsasti valmivat ning samas madala kalorsusega liha, mille valmistamine ei nõuaks palju aega. "Tänu meie uutele ja eristuvatele marinaadidele, lisanditele ja kastmetele saavad tarbijad enda toidusedelit muuta palju mitmekesisemaks," lisas Kõrgmaa.
Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
hint.mobile.error_no_name
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

FORTE TOP

Viimased uudised