Maks&Moorits toob turule Eesti esimesed lahti lõigatud toorvorstid

 (10)
Toorvorstid
ToorvorstidTiit Mõtus

Maks&Moorits toob esmakordselt ja ainsa lihatööstusena Eestis müügile lahti lõigatud liharikkad toorvorstid. Valikus on 91% lihasisaldusega ürdi toorvorstikesed ja 88% lihasisaldusega kolme sibula toorvorstikesed, mis on pakendis juba lahtilõigatuna.

Atria müügidirektor Meelis Laande sõnul on Eesti esimeste lahti lõigatud toorvorstide näol tegemist mugavustootega, mis on valmistatud uudse tehnoloogia abil. „Liharikkad lahti lõigatud toorvorstid on sellelaadsete toodete teerajajad, kuna vorstid on ette valmistatud selliselt, et need saab kohe grillile asetada,“ ütles Laande. „Ma usun, et mäletame kõik seda aega, mil poodidesse jõudsid viilutatud pagaritooted. Kuigi olime varasemalt harjunud ostma leiba ja saia pätsi kujul ja ise seda lahti lõikama, siis on tänaseks viilutatud tooted muutunud elementaarseks turustandardiks. Samasuguse paralleeli tooksin ka meie lahti lõigatud toorvorstikestega, kuna neid on selgelt mugavam kasutada ning enam ei ole vaja nuga, et vorste lahti lõigata,“ märkis Laande.

Maks&Mooritsa tootmisdirektor Veiko Semjonovi kinnitusel tegeletakse pidevalt tootearendusega ja saabuvale grillihooajale mõeldes tekkiski mõte üllatada tarbijat millegagi, mis nende elu lihtsamaks muudab. Seetõttu lisanduski kaks uut toodet Maks&Mooritsa traditsiooniliste lambasooles toorvorstide kõrvale. „Lahti lõigatud toorvorstide eeliseks on see, et vorstid on paraja suurusega ja ühepikkused,“ ütles Semjonov. Esimesed kaks liharikast toorvorsti, mis lahti lõigatult poelettidele jõuavad, on 88% lihasisaldusega kolme sibula toorvorstikesed ja 91% lihasisaldusega ürdi toorvorstikesed.

Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare