Uus trend jõululaual: jõuluhani- ja kalkun

 (1)

Uus trend jõululaual: jõuluhani- ja kalkun
Foto: Raivo Tasso

Sellest nädalast on taas poelettidel Rannamõisa populaarne jõulutoode jahutatud hani. Jahutatud kalkunit saab osta 22. detsembrist.

Rannamõisa brändijuhi David Pärnametsa sõnul on jõululinnud oodatud ja tarbijad otsivad neid poodidest juba enne jõule.

"Leviv trend on traditsiooniliste jõuluroogade kõrvale valmistada ka kergemat ja tervislikumat linnuliha," selgitas Pärnamets. Ta lisas, et Rannamõisa on jahutatud hane ja kalkunit jõulude eel müünud juba üle viie aasta ning selle põhjal on näha, et inimesed hindavad ja ootavad kvaliteetset ja värsket toorainet.

"Igal aastal saame inimestelt juba mitu nädalat enne pühi küsimusi, millal haned ja kalkunid poodidesse jõuavad." Samuti on jõulude eel on linnulihablogis kõige loetumad just tervetest lindudest praadide retseptid."

Pärnametsa sõnul on müügile tulevad tooted jahutatud kujul.

"Jahutatud liha on värske ja säilitusaineteta. Samuti on selle toiteväärtus kõrgem kui sügavkülmutatud toodetel, " selgitas ta. Lisaks jõulude ajal müüdavale hanele ja kalkunile on aasta ringi müügil ka jahutatud part ja küülik, mis jõululauale sobivad. Jõululinde ja küülikut leiab suurematest kaubanduskettidest.

Jahutatud hani tuleb müügile näiteks Prismadesse, Selveritesse ja Kaubamaja Toidumaailmasse ja Stockmanni. Kalkunit võib leida muuhulgas Prismast, Kaubamaja Toidumaailmast, Stockmannist.

Vali pilt või video oma arvutist
Saada vihje siit! Tagasi
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

FORTE TOP

Viimased uudised